Pages

 

Senin, 01 April 2013

Syiir Qiraati oleh Ust. M. Ridwandianto

0 komentar
Syi-ir Qiraati: oleh Ust. M. Ridwandianto



Ya Rosulalloh salamun 'alaika.. 
Ya Rafi'atsaani wa daaraji
Athfatayaji Raadal 'alaamiin 
Ya uuhailaljuudi wal karami 2x

Ngawiti ingsun ing syiir iki
Kelawan muji ing ngarso Gusti
Kang damel gesang lan pare'ng rizki
Ing saben wektu rino lan wengi 2x

Panggonan ngani nok endi-endi
Saiki masyhur aran TPQ
Carane ngaji mawerni-werni
Yo namung siji se'ng tak yakini 2x

Kitabe araaane Qiraati
Kasusun dening romo kyai
Asmane Dahlan Salim Zarkasyi
Carane singset lan ngati-ati 2x

Sampun ditaskhih dening kyai
Ulama quran ingkang mumpuni
Sampun terkenal ing tanah jawi
Kang paring asmo Kyai Arwani 2x

Gak saben uwong oleh mulangi
Kusu ditaskhih ugo diuji
Minongko bukti temene ati
Supoyo milmu biso ngelabeti 2x

Saking ikhlase romo kyai
Ilmune nyebar tanpo promosi
Tansah mandiri Alloh nyukupi
Lan biso ngrangkul sekehing lini 2x

Mulane dulur gak usah wedi
Iki wes bener lan wes teruji
Nderek lampahe romo kyai
Supoyo slamet ing tembe mburi 2x

Ya Rosulalloh salamun 'alaika.. 
Ya Rafi'atsaani wa daaraji
Athfatayaji Raadal 'alaamiin 
Ya uuhailaljuudi wal karami 2x

0 komentar:

Poskan Komentar